Skip to main content

Контакти Психолог във Варна

Контакти Психолог във Варна

Понякога преди да се доверите имате нужда да чуете гласа на психолога или да зададете някакъв въпрос. Ако не отговоря на вашето обаждане, означава, че съм в работен процес. Ще ви върна обаждане при първа възможност. Ето и контакти на психолог във Варна – Даниела Василева.

Гр. Варна
Ул. „ Възраждане“ 12

Телфон
0889281952

Skype
didi_vas

  Отностно

  Име

  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Красива алея в парка

  Реалността е такава, каквато е!

  От Мен За Теб

  Отмина времето, в което да отидеш на психолог бе някак срамно, все едно си признаваш, че ти „ хлопа дъската“, не можеш да се справиш или че си болен.

  Искрено вярвам, че ти си човек, който може да направи разлика между психолог и психиатър. Психиатърът е лекар, диагностицира, лекува, предписва медикаменти. Психологът работи със здрави хора, които преживяват проблем, загуба, невъзможност да се справят с житейски ситуации, кризи, тежки мисловни модели… както сам се досещаш за това няма хапчета.

  Свържете се с мен

  Какво ви очаква ?

  Кабинетът На Психолога  

  Кабинетът на психолога е пространство, което е защитено. В него можеш свободно да говориш за това, което те вълнува, натъжава, тревожи, търсиш решение или промяна.

  Психологът не съди, не оценява, не дава съвети, не разследва, не търси вина. Интересува се от твоите преживявания, как ти преживяваш един или друг факт. Работи върху подбудите и моделите, които водят до неудовлетворителни преживявания.

  Психологът не работи с готови рецепти. Всеки човек е различен, има различна история, страдание, болка, ресурс. Не очаквай съвети, план за действие и решения. Психологът не прави това.

  Работата с психолог е сложна работа над себе си, но е прекрасен път към самия теб. Да осъзнаеш и да вземеш решение е много по-труден процес, отколкото да получиш готов съвет / готовият съвет винаги е базиран на опитността на съветващия, но дали би ти свършил работа?/. Убедена съм и вярвам, че всеки човек е уникален със своята опитност, жизнен път, психичен свят и ресурси за справяне. И точно в това се крие магията на качественото живеене – да откриваш своите отговори.

  Ще цитирам думите на мой клиент:

  ” Когато идвам при теб, идвам на среща с моята душа”.

  Абонирайте се за моят блог

  Aбонирайте се, за да получавате последните статии, съвети, новини за мойте работилници и още много. Обещавам да не изпращам спам и да уважавам вашето лично пространство.