Skip to main content
Партньорски взаимоотношения

Можете ли да говорите и чувствате така, когато партньорът ви прекратява връзката?

By декември 1, 2021No Comments

С благодарност към В. В. , за позволението му да публикувам тези думи

Изисква се огромна доза човеколюбие, джентълменство, грижа и себепознание, за да можеш да изречеш тези думи, въпреки обидите, скръбта и загубата на връзка.
Споделям, защото в тях има много мъдрост и отношение, знание и любов.

 

Здравей ,
няма да коментирам решението ти . Надявам се да прочетеш това и след края му да разбереш , че емоцията е златната обвивка на живота .Измина една година откакто се събудих на едно слънчево и различно място , с много усмивки , страст и пърхаща емоция . Времето лети , лети по начин , по който дори не сме предполагали , че ще се заварим след една година . БЪДИ ЗДРАВА , устремена и успешна . Наблегни на силните си качества , балансирай желанията си , бъди добра майка . Бъди своя проекция на качество и спри да се състезаваш с определени хора – живота е маратон , а не спринт !. Различавай !истинските човеци в живота си и вникни в етимологичната тежест на тази дума – тя не е за всеки !Не съди спрямо мнението на хората . Сляпата вяра е лоша инвестиция . Овладей първосигналността си ,брой и обличай приказките си в хубави дрехи . Така няма да нараняваш волно или неволно хората около теб , скривайки се зад рамката на съветите си. Всички сме живи същества -чустваме и дишаме . Не забравяй в живота няма непровокиран отговор , няма непровокирана нападка . Всяко нещо струва друго нещо – и то си има праг . Законите в отношенията и възпитанието се нарушават само с причина ! Не ходи по ръба там е ветровито – бъди естествена функция на жената : нежна и мисловна . По – мъдрите от нас са казали , че преди да простим на другия първо трябва да простим на себе си . Не бягай от различните хора !, те са прекрасна нова визия за бъдещето и разчупване на житейското статукво , в което сме затънали. Не мисли , че е по -лесно да избягаш от любовта , отколкото да позволиш на някого да те обича !!! Стопли го това сърце мамка му !!! То за това е там ! Най -красивите и съкровени неща в живота не се виждат с очите , а се чустват със сърцето . Помни ,мисли и използвай всичко , на което съм те учил , опитвайки се да помогна да бъдеш по – добър човек , защото съм го чуствал със същото голямо сърце , което ти разгледа отблизо . Единици са тези , които успяват да оставят частичка от харизмата си – аз ти оставям всичката си- нека ти даде прекрасен житейски цвят . Стъпвай леко , дишай учестено , скицирай и намери своето щастие , вървейки по твоя път , огрян от слънце и светлина . И когато стигнеш някъде там : Спри се ! Огледай се ! Спомни си !Смири се ! Пробуди се !

ВЯРВАМ В ТЕБ !

УСПЕХ !

В.В.

 

Абонирайте се за моят блог

Aбонирайте се, за да получавате последните статии, съвети, новини за мойте работилници и още много. Обещавам да не изпращам спам и да уважавам вашето лично пространство.